Rendezvény egészségügyi biztosítása

A Medical Home Kft. 2010 óta van jelen a hazai rendezvénybiztosítási piacon. Szolgáltatásunkat ügyfeleink nagy megelégedettségével végezzük, melynek ékes bizonyítéka, hogy visszahívási arányunk eléri a 75%-ot. Referenciánk között szerepel többek között a Titanic filmsorozat forgatása, a Borsod Rally, a Magyar Grappling és Pankráció Szakági Szövetség rendezvényei.

 

Cégünk profilja szabadtéri és fedett tömegrendezvények, sportesemények, koncertek, vállalati, valamint állami és önkormányzati ünnepségek egészségügyi biztosítása. Mivel a biztosítási fokozatot minden esetben az adott rendezvény várható látogatói létszámához kell igazítani, a Medical Home Kft. képes kiállítani gyalogőrséget, illetve mozgóőrséget (mentő-, eset-, vagy rohamkocsi) is, megfelelő szakképzettséggel rendelkező ápolói és orvosi személyzettel. Az elmúlt évek során sok gyakorlati tapasztalattal gazdagodtunk egészségügyi biztosítás tekintetében, így pontosan tudjuk, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie ahhoz, hogy mind a rendezvény szervezői, mind a látogatók teljes biztonságban érezhessék magukat a program teljes időtartama alatt. 

 

A kötelékünkbe tartozó mentő és eset kocsik, valamint speciális betegszállításra is alkalmas rohamkocsik mindegyike magas szintű kényelmi berendezésekkel ellátottak, légkondicionáltak és a szükséges teljes eszközparkkal felszereltek. Kitelepüléskor külön felkészülünk az adott rendezvény jellegéből fakadóan gyakrabban előforduló egészségügyi problémákra.

 

Cégünk összes alkalmazottja rendelkezik a szükséges szakképzettséggel, és legalább három év kórházi gyakorlati tapasztalattal. Szolgáltatásunkat elsősorban olyan rendezvényszervező cégeknek ajánljuk, akik alkalmanként, vagy rendszeres időközönként szerveznek tömegrendezvényeket, amelyekhez a törvényben meghatározott módon egészségügyi ellátás biztosítása szükséges.

 

Szolgáltatás megrendelhető: +3620-535-20-80

e-mail: betegszallitas@medicalhome.hu


KEZDŐLAP